Restaurantele Ziga Zaga

Ziga Zaga Republicii Ziga Zaga Rogerius
Meniul Zilei     Meniul Restaurant

Unele restaurante pur si simplu au ceva special, iar Ziga Zaga Rogerius, primul dintre cele 3 restaurante Ziga Zaga, se numara printre ele. Este un punct de referinta in acest cartier verde din Oradea inca din 2008 si, cu toate ca nu-si propune nimic inovator, acest restaurant pare sa ne aminteasca cat de bine primita este dezvoltarea urbana.

O masa calda traditionala este la fel de buna, indiferent daca esti pe fuga sau ai timp sa o savurezi in decorul retro cu iz modern, care iti creeaza impresia ca esti la tine in bucatarie.

Trebuie sa incerci meniul zilei, e ca un ritual de trecere in mica urbe de pe Crisul Repede, ciorba de perisoare, macarea de mazare, chiftelutele. Ziga Zaga Rogerius este restaurantul de cartier perfect, unde te poti bucura de o cafea si de un pranz delicios, alaturi de prieteni sau parinti. Indiferent pe cine aduci vei fi intampinat de un personal prietenos, pentru ca aici toata lumea e considerata parte din familie, si vei putea savura preparate 100% romanesti, ca la mama acasa. Si in timp ce cartierul va continua sa se schimbe in jurul sau, Ziga Zaga Rogerius va ramane mereu la fel – sigur si excelent. 

 
 


    

 

 

Meniul zilei 24 lei. Comenzi prin  Glovo 

Meniul zilei afișat poate suferi modificări pe parcursul zilei.

Harta

Contact

Ziga Zaga Rogerius

Adresa: Bd. Dacia, nr. 110, Bloc B1 
Oradea, Bihor, Romania
E-mail: contact@zigazaga.ro