Restaurantele Ziga Zaga

Ziga Zaga Dacia Ziga Zaga Rogerius
Meniul Zilei     Meniul Restaurant

Ziga Zaga Rogerius

Unele restaurante pur si simplu au ceva special, iar Ziga Zaga Rogerius, primul dintre cele 3 restaurante Ziga Zaga, se numara printre ele. Este un punct de referinta in acest cartier verde din Oradea inca din 2008 si, cu toate ca nu-si propune nimic inovator, acest restaurant pare sa ne aminteasca cat de bine primita este dezvoltarea urbana.

O masa calda traditionala este la fel de buna, indiferent daca esti pe fuga sau ai timp sa o savurezi in decorul retro cu iz modern, care iti creeaza impresia ca esti la tine in bucatarie.

Trebuie sa incerci meniul zilei, e ca un ritual de trecere in mica urbe de pe Crisul Repede, ciorba de perisoare, macarea de mazare, chiftelutele. Ziga Zaga Rogerius este restaurantul de cartier perfect, unde te poti bucura de o cafea si de un pranz delicios, alaturi de prieteni sau parinti. Indiferent pe cine aduci vei fi intampinat de un personal prietenos, pentru ca aici toata lumea e considerata parte din familie, si vei putea savura preparate 100% romanesti, ca la mama acasa. Si in timp ce cartierul va continua sa se schimbe in jurul sau, Ziga Zaga Rogerius va ramane mereu la fel – sigur si excelent. 

 
 


    

 

 

Meniul zilei 21 lei (caserole și tacâmuri incluse). Comenzi prin  Glovo 

Harta

Contact

Ziga Zaga Rogerius

Adresa: Bd. Dacia, nr. 110, Bloc B1 
Oradea, Bihor, Romania
Telefon: 0742 977 317
E-mail: contact@zigazaga.ro