Restaurantele Ziga Zaga

Ziga Zaga Republicii Ziga Zaga Rogerius
Meniul Zilei     Meniul Restaurant

Ziga Zaga Nufarul este un restaurant relaxat, cu un meniu specific romanesc. Scaunele rosii, mesele albe si detaliile moderne isi ocupa coltul din acest cartier aglomerat din Oradea, cu un rafinament vesel din 2011, si profita din plin de formele geometrice, ferestrele mari, culorile mate, lemnul si corpurile de iluminat jucause. Acest restaurant, asemenea celorlalte doua – Republicii si Rogerius, se axeaza pe preparate traditionale, sanatoase.

Mancarea este adevarata, autentica bazata pe ingrediente naturale. Este imposibil sa ai o zi proasta dupa ce savurezi o masa la Ziga Zaga Nufarul, decorul este atat de vesel, mancarea atat de buna si meniul atat de bogat in traditie incat nu vei putea rezista tentatiei, iar atmosfera este contagioasa.

Meniul prezinta o lista extinsa de optiuni de la ciorbe, la supe, la carnuri si garnituri diverse, pentru clienti care doresc sa se bucure de gustul Ziga Zaga acasa, la birou sau in cadrul restaurantului.

Filozofia este simpla: folosind ingrediente organice si metode traditionale se produc mancaruri exceptionale!

In contextul restaurantelor locale, Ziga Zaga incearca sa atinga perfectiuna in tot. Estetica, tema, atentia la detalii si alimentele minunate sunt ingredientele succesului promovat de acest brand. Preparatele nu sunt complicate, ci intotdeauna delicioase. 


    
 

 

Meniul zilei 24 lei. Comenzi prin  Glovo 

Meniul zilei afișat poate suferi modificări pe parcursul zilei.

Harta

Contact

Ziga Zaga Nufarul

Adresa: Str. Nufarului, Nr. 30C
Oradea, Bihor, Romania
E-mail: contact@zigazaga.ro