Restaurantele Ziga Zaga

Ziga Zaga Dacia Ziga Zaga Rogerius
Meniul Zilei     Meniul Restaurant

Unde mananci azi? Intr-un restaurant care iti satisfice toate poftele, indiferent daca iti doresti cea mai cremoasa ciorba de burta sau doar ai nevoie de o portie sanatoasa de tocanita. Mai mult, fitele nu-si au locul aici, doar traditia; un restaurant in care te vei simti ca acasa, cu preparate care iti vor satisface cele mai variate gusturi.

Cea mai recenta aditie a brand-ului Ziga Zaga - 2014, restaurantul Dacia a creat din nou un spatiu care se concentreaza pe placerea de a manca. Comfortabil si modern, Ziga Zaga Dacia, ofera o incursiune in stilul de viata traditional romanesc si il transforma in filozofie prin intermediul preparatelor si a decorului. Meniul ramane fidel originilor romanesti rasucind aromele proaspete in retete clasice. Este bazat pe ingrediente regionale, naturale, prezentate intr-o traditionalitate bine executata, o felie de lamaie aici, o frunza de patrunjel dincolo, ca la mama acasa.

Decorul combina elemente organice cu inovatii moderne sugerand o experienta culinara familiara. Mesele retro, decorurile naturale si detaliile traditionale creaza atmosfera confortabila din restaurantul Ziga Zaga Dacia, unde melodiile de la radio concureaza cu sfaraitul baconului din bucatarie.

Ziga Zaga Dacia se muleaza dupa toate gusturile, iar aromele sunt veritabile!    

    

 

Meniul zilei 21 lei (caserole și tacâmuri incluse). Comenzi prin  Glovo 

Harta

Contact

Ziga Zaga Dacia

Adresa: Bd. Dacia, nr. 60 
Oradea, Bihor, Romania
Telefon: 0748 372 170
E-mail: contact@zigazaga.ro